Jan Wilkowski - Przypowieść o smutku i radości / Stasys ; Teatr "Lalka" w Warszawie. - Eidrigevičius, Stasys (1949- ). ([wydawca nieznany], 1992)
Plakat premiery 29.02.1992 r. Na plakacie popiersie mężczyzny z twarzą w kształcie domu. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu.