Kawalerskie życie na obczyźnie - Pągowski, Andrzej (1953- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1992)
Przedstawia fragment nóg i tułowia. Między udami ogień.
Na plakacie dodatkowe informacje: reżyseria: Andrzej Barański; zdjęcia: Ryszard Lenczewski; kierownik produkcji: Paweł Rakowski; muzyka: Henryk Kuźniak; w rolach głównych: Marek Bukowski, Bożena Dykiel, Magdalena Wójcik, Jan Frycz, Artur Barciś; produkcja: Studio Filmowe "Oko" Telewizja Polska 1992; dystrybucja: Neptun Film Gdańsk.
Sygnatura w lewym dolnym narożu: A. Pągowski.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film polski; Polska; Plakat filmowy