[Panorama Gdańska od strony kościoła św. Piotra i Pawła] / MK. - Kilarski, Maciej (1922-2003) (1945)
Przedstawia panoramę Gdańska od strony kościoła św. Piotra i Pawła z wyróżnieniem korpusu Bazyliki Mariackiej.