Exlibris Lou Asperslag - Premstaller, Ottmar (1927-2018); Asperslagh, Lou (1893-1949). ([S. l., 1956)
Monogram LA, w tle stojąca czapla, u dołu napis: Exlibris Lou Asperslag. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołowkiem nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.