Ex Libris Dr Haliny Ekiert [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1966)
Przedstawia plecionkę z węzłów. U dołu napis: Ex Libris Dr Haliny Ekiert. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.