Ogłoszenie publiczne - Andrysiak, Jan (1894-1966). (Tczew : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o referendum w Tczewie.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła