[Afisz. Incipit] Uwaga! Zarząd T-wa T. i M. L. w Słupsku podaje niniejszym do ogólnej wiadomości ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zapisach do chóru męskiego i mieszanego oraz do orkiestry kameralnej do 25.09.1946 r. w sekretariacie Towarzystwa Teatrów i Muzyki Ludowej, Al. Popławskiego 18.