Pulpit sterowniczy sekcji dozowania Gdańskiego Kombinatu Budowy Domów w Kokoszkach / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia sterowniczy sekcji dozowania Gdańskiego Kombinatu Budowy Domów w Kokoszkach w Gdańsku, 1972 rok.