[Afisz. Incipit:] I-sze Ogólnopolskie Igrzyska Związków Zawodowych ... mecz piłkarski pomiędzy reprezentacjami Związek Zawodowy Włókniarzy - Związek Zawodowy Prac. Leśnych i Przem. Drzewnego. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu w Wejherowie 04.08.1948 r.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Związki zawodowe; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne