[Afisz. Incipit] 9-17 październik 1948 Malbork wystawa przemysłowo-rolnicza. (Malbork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o wystawie przemysłowo-rolniczej na Zamku w Malborku, 1948 rok.
Keywords: Zamek (Malbork, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.