[Afisz teatralny. Incipit] Stary dzwon : Sztuka partyzancka w 3 aktach Jana Brzozy - Teatr Miejski (Słupsk). (Słupsk : Teatr Miejski, 1947)
Afisz teatralny przedstawienia, które wystawił Teatr Miejski w Słupsku.
Keywords: Teatr Miejski (Słupsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.