[Afisz. Incipit] Ogłoszenie publiczne zgodnie z art. 21 ust. 2 Ordynacji Wyborczej do Sejmu Ustawodawczego ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o podziale okręgów wyborczych w Sztumie.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.