Obwieszczenie Wojewody Gdańskiego z dnia 1 lipca 1946 r. w sprawie ograniczeń obowiązująych w strefie nadgranicznej / St. Zrałek. - Zrałek, Stanisław (1907-1954) (Wojewoda Gdański, 1946)
Afisz z tekstem obwieszczenia.