Obwieszczenie Rada Ministrów [Inc.:] Wieści roznoszone przez wcześnie umykaiących przed nieprzyiacielem [...] : Działo się w Warszawie na Sessyi dnia 16. Października 1812 Roku / Stanisław Potocki ; Stanisław Grabowski. - Potocki, Stanisław (1776-1830) ([s. n.], 1812)
Druk ulotny zaw.: obwieszczenie o sporadycznych napadach Kozaków, z 16 października 1812.