Głupio wyszło - Jastrzębski, Jerzy (1945-2025). (1996)
O sytuacji w polskim szkolnictwie wyższym.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Uniwersytety i uczelnie -- aspekt ekonomiczny -- Polska -- 1990-.; Nauczyciele akademiccy -- płace -- Polska -- 1990-.; Nauczyciele akademiccy -- Polska -- sytuacja społeczna -- 1990-.