[Afisz. Incipit] Obywatele! Po raz piąty po wojnie święcimy 1-Maja ... (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o uroczystościach.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła