[Druk ulotny. Incipit] Deutches Kasino, d. 16. Februar 1924. Programm - Wolne Miasto Gdańsk. Schutzpolizei (Danzig : [wydawca nieznany], 1924)
Druk z programem wieczoru policji Wolnego Miasta.
Keywords: Policja -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.