Die St. Brigitten-Kirche Jul. Greth. - Greth, Julius Gotthard Beniamin (1824-1903) (Verlag von Theodor Bertling in Danzig ; Druck v. C.G. Kanter in Marienwerder, 1858)
Przedstawia widok na kościół św. Brygidy w Gdańsku.