Chorzy - Sopoćko, Konstanty (1903-1992). ([Warszawa], 1934)
Przedstawia dwóch mężczyzn siedzących na szpitalnych łóżkach.
U dołu na odwrocie ołówkiem tytuł, sygnatura autora. U dołu pod kompozycją data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.