Udział sił zbrojnych RP w operacjach wojskowych poza granicami państwa w drugiej dekadzie XXI wieku : między koniecznością a odpowiedzialnością / Marcin Lasoń. - Lasoń, Marcin (1978- ).
Poziom zaangażowania RP w operacje wojskowe poza granicami państwa w połowie XXI wieku, konieczność, odpowiedzialność.