Ex Libris Herber Blokland / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Przedstawia dwie męskie twarze w układzie lustrzanym, napis u góry: Ex Libris, u dołu Herber Blokland. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.