Ex Libris Teodora Kryga WJ. - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939) (1933)
Przedstawia otwartą książkę, obok niej wazon z kwiatami, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Teodora Kryga. Sygn. aut. w obrębie kompoz.