Ex Libris Teodora Kryga - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939).; Kryg, Teodor ([S. l., 1933)
Przedstawia otwartą książkę, obok niej wazon z kwiatami, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Teodora Kryga. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.