[Afisz teatralny. Incipit:] Jan Kanty Pawluśkiewicz Nieszpory Ludzimierskie słowa Leszek Aleksander Moczulski ... (Teatr Muzyczny w Gdyni, 1994)
Afisz informujący o wydarzeniu 24.09.1994 r. w Teatrze Muzycznym w Gdyni.