[Afisz teatralny. Incipit:] Jan Kanty Pawluśkiewicz Nieszpory Ludzimierskie słowa Leszek Aleksander Moczulski ... - Teatr Muzyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Muzyczny w Gdyni, 1994)
Afisz informujący o wydarzeniu 24.09.1994 r. w Teatrze Muzycznym w Gdyni.
Keywords: Teatr Muzyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Teatr Muzyczny im. Danuty Baduszkowej (Gdynia); Afisz teatralny; Afisze -- 1990-.