[Afisz. Incipit] Obywatele Powiatu Gdańskiego, dnia 14 września 1947 r. 44 Pułk Artylerii Lekkiej - Gdański Pułk Artylerii otrzyma ... sztandar pułkowy / Klenowicz Marian. - Klenowicz, Marian ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o uroczystościach wraz z programem.