Aegidius Strauch Wittebergensis S.S. Theologiae Doctor Prof. P. Pastor Et Rector Gymnasii Gedanensis. - Stech, Andreas (1635-1697) (1680)
Przedstawia portret w popiersiu Aegidiusa Straucha (1632-1682), wykonany wg obrazu Andreasa Stecha.