Tennessee Williams - Noc Iguany = The Night of the Iguana / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2016)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 20.05.2016 r. na Scenie Kameralnej. Reżyseria: Pia Partum, scenografia, kostiumy, światła i video: Magdalena Maciejewska.