Tennessee Williams - Noc Iguany = The Night of the Iguana - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2016)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 20.05.2016 r. na Scenie Kameralnej. Reżyseria: Pia Partum, scenografia, kostiumy, światła i video: Magdalena Maciejewska.
Na okładce plakat, autor: Maciej Hibner.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.