[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W zwiazku z glosowaniem Ludowym na polecenie Ministra ... zakazuje sprzedaz napojów alkoholowych ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pelnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz informujący o zakazie sprzedaży alkoholu w związku z referendum.