Na Przyboju - Zdanowski, Edmund (1905-1984). ([Gdynia] : Edmund Zdanowski, 1945)
Przedstawia marynarzy wypychających w morze szalupę, ok. 1960 r.
Aut. i tyt. wg opisu ołówkiem na rewersie, miejsce wyd. i data wg biogramu aut. oraz przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdynia