Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 16 maja 1952 r. w sprawie strefy nadgranicznej / W. Szeliga, B. Geraga. - Szeliga, Walenty (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1952)
Afisz z treścią zarządzenia.