Między absolutyzmem a relatywizmem - Jaskułowski, Krzysztof (1972- ).; Appleby, Joyce (1929-2016). (2002)
Recenzja książki: Powiedzieć prawdę o historii / Joyce Appleby, Lynn Hunt, Margaret Jacob. Poznań, 2002.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.