[Wielka Zbrojownia] - Karolak, Zygmunt (1905-1999). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1960)
Przedstawia Wielką Zbrojownię w Gdańsku od strony ul. Piwnej.
Tytuł nadany przez katalogera.
Miejsce wydania według działalności autora. Poniżej kompozycji dopisane ołówkiem sygnatura autora i rok.
Keywords: Wielka Zbrojownia (Gdańsk, Polska).; Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy