Polish Ocean Lines - Walicki, Zdzisław (1940-2008). (Gdańsk : WAG Gdańsk, 1973)
Plakat PLO lini Świnoujście-Ystad.
Nazwisko autora na lewej krawędzi.
Keywords: Polskie Linie Oceaniczne -- 1945-1990 -- plakaty