Danzig ist deutsch. (Berlin : [wydawca nieznany], 1939)
Propagandowa karta pocztowa. Na druku ulica Długa udekorowana swastykami oraz herb Gdańska.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Gdańsk (woj. pomorskie); Karty pocztowe -- 1900-1945.; Pocztówka