Gdańsk : Długi Targ, Złote Kamienice - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1959)
Przedstawia Złotą Kamienicę na Długim Targu w Gdańsku.
Tytuł ręka autora długopisem na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Długi Targ (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Złota Kamienica (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk