Gdańsk - ul. Długa wykopy pod fund[amenty] Gm[achu] Poczty - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1952)
Przedstawia wykop pod gmach poczty przy ul. Długiej, 1952 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie