Wirnik do turbiny o mocy 360 MW produkowany w elbląskim Zamechu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wirnik turbiny w elbląskim ZAMECHu, 1979 rok.