[Afisz. Incipit:] Zarządzenie. Na mocy przepisów ustawy... zarządzam przymusowe szczepienie przeciw ospie. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią zarządzenia z 02.09.1950 r. dotyczącego obowiązkowych szczepień.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Ospa prawdziwa; Szczepienia ochronne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne