Gdańsk - 1969 / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1969)
Przedstawia Targ Węglowy, ujęcie z kamienicy przy ul. Wały Jagiellońskie na Zbrojownię, przed Zbrojownią widoczne jadące tramwaje, 1969 r.