Gdańsk - 1969 - Węgrzyn, Witold (1945- ). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia Targ Węglowy, ujęcie z kamienicy przy ul. Wały Jagiellońskie na Zbrojownię, przed Zbrojownią widoczne jadące tramwaje, 1969 r.
Tyt. wg opisu autora.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Wielka Zbrojownia (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie