[Afisz. Incipit] Państwowa Zasadnicza Szkoła Zawodowa Przemysłu Okrętowego w Gdańsku szkoli ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o warunkach zapisów do szkoły przemysłu okrętowego w Gdańsku, 1951 rok.