[Afisz. Incipit] Państwowa Zasadnicza Szkoła Zawodowa Przemysłu Okrętowego w Gdańsku szkoli ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o warunkach zapisów do szkoły przemysłu okrętowego w Gdańsku, 1951 rok.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.