[Afisz. Incipit] Zjednoczenie Polskich Zespołów Śpiewaczych i Instrumentalnych ... odbędzie się w lasku na Głównej ... dzielnicowy konkurs ... ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o konkursie Zespołów Śpiewaczych i Instrumentalnych, 28.06.1959 r.