[Afisz. Incipit] Zjednoczenie Polskich Zespołów Śpiewaczych i Instrumentalnych ... odbędzie się w lasku na Głównej ... dzielnicowy konkurs ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o konkursie Zespołów Śpiewaczych i Instrumentalnych, 28.06.1959 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Poznań (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.