Recepcja twórczości Sergiusza Piaseckiego na Białorusi - Hmâlʹnìckì, Mìkalaj Mìkalaevìč (1969- ). (2018)
Słowa kluczowe: recepcja, pogranicze, Sergiusz Piasecki, kontekst.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 230-231.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Piasecki, Sergiusz -- (1901-1964) -- recepcja -- Białoruś