Ex Libris Gdański Archipelag Kultury / [Rasa Janulevičiūtė]. - Janulevičiūtė, Rasa (1975- ). (2016)
Przedstawia figurę Neptuna z gdańskiej fontanny, w lewo, u góry napis: Ex Libris Gdański Archipelag Kultury. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut., tytuł dzieła "The dreams of Gdańsk Neptune" i data.