[Stan wojenny 1982] [Pojazd opancerzony] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia milicyjny pojazd opancerzony w oparach gazu łzawiącego na ul. Świetego Ducha, 3 maja 1982 r.