Co się stało z przyszłością Rosji : analizy kulturowe, socjologiczne i ekonomiczne / Olga Aroniewicz. - Aroniewicz, Olga
Recenzja pracy: Puti Rossii : buduščee kak kulʹtura: prognozy, reprezentacii, scenarii / pod obščej redakciej M.G. Pugačevoj i V.S. Vachštajna . Moskva, 2011.